بررسی حاضر سعی دارد به پتانسیل گونه های توت در مناطق مختلف اشاره کند و واضح است که توت یک گیاه همه کاره از هر دو جنبه غذایی و دارویی با امکانات بسیار زیاد است.
توت یکی از جواهرات صنایع غذایی توت خشک است، این گیاه به دلیل کم کالری بودن می تواند در تهیه غذاهای کم کالری مورد استفاده قرار گیرد و همچنین می تواند به عنوان یک ماده جدید برای افزایش خواص عملکردی غذاهای مختلف محبوب به آن اضافه شود.
محصولاتی مانند مربا، ژله، شراب، سرکه، چای، شربت، کدو حلوایی و بسیاری دیگر به طور موفقیت آمیزی از توت فرموله می شوند که به صنعتگران کمک می کند تا از میوه ها، برگ ها و سایر قسمت های گیاهی آن استفاده موثرتری کنند.
توت همچنین یکی توت سفید از مواد اصلی در بسیاری از فرمولاسیون های سنتی است که در سراسر جهان فروخته می شود.
علاوه بر کاربرد استثنایی آن در صنایع غذایی، موروسگونه ها و فیتوکمیکال های زیست فعال آنها دارای فعالیت های زیست پزشکی مهمی هستند، از جمله ضد دیابت، آنتی اکسیدان ها، ضد چاقی، کاهش چربی خون، ضد فشار خون، و ضد تصلب شرایین و غیره.
ماده تشکیل دهنده توت خشک ممتاز لوازم آرایشی ترکیبات شیمیایی جدا شده مختلف مانند مکلورین و مورین، اکسیرسوراترول از قسمت های فعالیت بالقوه مهار تیروزیناز را نشان می دهد.
هنوز برخی از ترکیبات جدید بیولوژیکی ناشناس در توت وجود دارد که نیاز به کاوش مناسب دارد.
بررسی، اکتشاف و بهرهبرداری صحیح از توت خشک ولیان در صنایع غذایی و دارویی که قابلیت تاریخسازی را دارد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.