از بین تمام میوه خشک درهم ، آنها یکی از غنی ترین منابع آنتی اکسیدان هستند که به کاهش آسیب اکسیداتیو در بدن کمک می کنند.
خرما شاخص گلیسمی پایینی دارد، به این معنی که خوردن آن نباید باعث افزایش شدید سطح قند خون شود.
مصرف خرما در رابطه با زنان باردار و زایمان نیز مورد مطالعه قرار گرفته است.
خوردن منظم خرما در چند هفته آخر بارداری ممکن است به تسهیل گشاد شدن دهانه رحم و همچنین کاهش نیاز به زایمان القایی کمک کند.
یک مطالعه نشان داد زنان در چند هفته آخر بارداری خرما میخوردند. تنها 4 درصد از زنان خرما خوار به زایمان القایی نیاز داشتند، در مقایسه با 21 درصد از زنانی که خرما مصرف نمی کردند.
خرما همچنین نتایج امیدوارکننده ای را در مطالعات حیوانی و لوله آزمایش به عنوان درمانی برای ناباروری در مردان نشان داده است، اما مطالعات انسانی در این مرحله وجود ندارد.
خط پایین:
خرما سرشار از آنتی اکسیدان، پتاسیم، آهن و فیبر است. خوردن خرما ممکن است به کاهش آسیب اکسیداتیو، تعدیل قند خون و کمک به زایمان در زنان باردار کمک کند.
میوه های خشک حاوی قند طبیعی و کالری بالایی هستند
میوه ها دارای مقادیر قابل توجهی قند طبیعی هستند.
از آنجایی که آب از میوه های خشک حذف شده است، تمام قند و کالری را در یک بسته بسیار کوچکتر متمرکز می کند.
به همین دلیل، میوههای خشک حاوی کالری و قند بسیار بالایی هستند، از جمله گلوکز و فروکتوز.
در زیر چند نمونه از محتوای قند طبیعی میوه خشک آورده شده است.
کشمش: 59 درصد.
تاریخ: 64-66٪.
آلو : 38 درصد
زردآلو: 53 درصد.
انجیر: 48%.
حدود 22 تا 51 درصد از این محتوای قند فروکتوز است. خوردن مقدار زیادی فروکتوز ممکن است اثرات منفی بر سلامتی داشته باشد. این شامل افزایش خطر افزایش وزن، دیابت نوع 2 و بیماری قلبی است.
یک بخش کوچک 1 اونسی کشمش حاوی 84 کالری است که تقریباً منحصراً از شکر است.
از آنجایی که میوههای خشک شیرین و انرژیزا هستند، خوردن مقادیر زیاد آن در یک زمان آسان است که میتواند منجر به مصرف بیش از حد قند و کالری شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.