افرادی که باغی دارند که آفتاب زیادی دارد و خاکی با زهکشی خوب دارد، ممکن است بخواهند خیارشور اصالت بکارند. به این ترتیب آنها می توانند بدانند که در صورت وجود از کدام آفت کش ها استفاده کرده اند.
پرورش میوه ها و سبزیجات در خانه نیز می تواند ارزش غذایی را به حداکثر برساند، زیرا مردم می توانند به محض برداشت آنها را بخورند.
بذر خیار را زمانی بکارید که احتمال سرمازدگی وجود ندارد.
بردن
خیار غذایی با طعم ملایم و با طراوت است که به راحتی به غذاهای مختلف اضافه می شود. مانند سایر میوه ها و سبزیجات منبع خوبی از مواد مغذی است.
خوردن خیار به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل و سبک زندگی سالم ممکن است طیف وسیعی از فواید داشته باشد.
بعضی ها می گویند خیار را باید پوست کند تا سمومش از بین برود و قابل هضم تر شود. آیا این ایده خوبی است یا باعث هدر رفتن مواد مغذی می شود؟
یک فنجان خیار خرد شده و پوست کنده، مواد مغذی مشابه 1 فنجان خیار با پوست را فراهم می کند. اگرچه پوست مقداری فیبر و مواد مغذی بیشتری را فراهم می کند، اما تفاوت ها ناچیز است.
پوست کندن خیار به حذف آفتکشها کمک میکند، اما ممکن است آثاری از آفتکشها همچنان در وسط خیار نفوذ کند.
پاسخ های منبع معتمد نظرات کارشناسان پزشکی ما را نشان می دهد. تمام محتوا کاملاً اطلاعاتی است و نباید توصیه پزشکی در نظر گرفته شود.
آب خیار فواید بالقوه زیادی برای سلامتی دارد، از جمله آبرسانی، کاهش وزن، کاهش فشار خون و سلامت پوست. درست کردن آن آسان است و یک جایگزین عالی برای آب های ویتامینه محبوب و شیرین است.
آب خیار راهی ارزان، سریع و خوش طعم برای نوشیدن و لذت بردن از آب است. خیار حاوی طیف وسیعی از ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و سایر مواد مغذی است که ممکن است به پیشگیری از بیماری های مختلف از جمله سرطان و دیابت و همچنین حفظ سلامت استخوان ها، پوست و ماهیچه ها کمک کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.