کشمش محبوب برای خرید بیشتر ارگانیک است. برخی از آنها عبارتند از قرمز، سیاه و سفید و کشمش طلایی. این احتمال وجود دارد که کشمش شناخته شده ترین نوع انگور خشک باشد، اما این بدان معنا نیست که آنها تنها هستند.
اشکال دیگر کشمش بیدانه سیاه را می توان در محصولات پخته شده، مخلوط های تریل، مرباها و مارینادها یافت. اینها شامل مویز و سلطانه است که گاهی اوقات به عنوان کشمش طلایی شناخته می شود. مویز زانت پس از تولید از انگور در مقادیر زیاد در کالیفرنیا در آفتاب خشک می شود.
علیرغم این واقعیت که آنها از منطقه مدیترانه سرچشمه می گیرند و همچنان در غذاهای یونان و فرانسه محبوب هستند، امروزه مقادیر زیادی از مویز زانت نیز در کالیفرنیا کشت می شود.
آنها بسیار کوچک هستند، می توانند شیرین یا ترش باشند و ارزش غذایی بالایی دارند. علاوه بر سایر مواد مغذی مانند پتاسیم و آهن، فیبر و آنتی اکسیدان ها را تامین می کنند.
تفاوت بین کشمش و کشمش این است که مویز کوچکتر است. اکثریت قریب به اتفاق کشمش های تجاری از رقمی از انگور به نام تامپسون بدون دانه تهیه می شوند.
جعبه کشمش قرمز مخلوط کشمش با رنگ های مختلف نزدیک سیاه کورینث نام گونه انگور بدون هسته است که مسئول تولید مویز معمولی است. این میوههای خشک دارای ویژگیهایی هستند که با کشمش و سلطانها قابل مقایسه است.
با این حال، آنها به روشی متفاوت و با نوع متفاوتی از انگور تولید می شوند. اگرچه این بستگی به نحوه تهیه آنها دارد، اما تعدادی از مطالعات نشان داده اند که مویز دارای غلظت آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به کشمش و به طور کلی سلطان است.
انگورهای خشک، به طور کلی، در مقایسه با انگورهای فرآوری نشده خود، در صورت استفاده از کم آبی (اما نه در روشهای با دمای بسیار بالا که از مواد شیمیایی استفاده میکنند) دارای مواد مغذی متمرکزتری هستند.
به خصوص مویز سیاه، علیرغم اینکه از کشمش زانت متمایز است، خواص آنتی اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد ویروسی مختلفی دارد. مویز معمولی و کشمش به هیچ وجه یکسان نیستند و بیدانه سیاه، قرمز یا سفید نیز مشابه نیستند.
توت های این نوع توسط درختچه های متعلق به جنس تولید می شوند. آنها معمولاً زمانی که تازه یا حتی به شکل روغن هستند مصرف می شوند تا زمانی که خشک شده باشند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.