تفاوت بسیار کمی بین زیتون خام سبز و روغن زیتون وجود دارد. استفاده بستگی به رسانه دارد. می توانید از روغن زیتون در آشپزی خود استفاده کنید یا چند عدد زیتون به سالاد عصرانه خود اضافه کنید.
اما اگر به دنبال روغن هستید، روغن زیتون فوق بکر را توصیه می کنیم که بیشتر پلی فنول های آن دست نخورده است.
روغن زیتون فرابکر که به آن روغن زیتون سرد فشرده نیز می گویند، در دمای کنترل شده از زیتون استخراج می شود. گرما حداقل است، به همین دلیل است که روغن بیشتر طعم و مواد مغذی خود را حفظ می کند.
روغن های ارگانیک روغن هایی هستند که بدون استفاده از مواد شیمیایی استخراج می شوند. اکثر شرکتها از این اصطلاحات به جای یکدیگر استفاده میکنند، بنابراین توصیه میکنیم به سراغ روغن زیتون بکر بروید.
و اگر به دنبال روغن زیتون وارداتی هستید (مخصوصاً از چین)، لطفا مراقب باشید. برخی از روغنهای زیتون وارداتی که ترکیبی از روغن سویا یا روغن کانولا هستند، مشکلاتی وجود دارد که ممکن است فواید لازم را برای شما به همراه نداشته باشد.
چگونه زیتون را در رژیم غذایی خود بگنجانیم
انواع مختلفی از زیتون وجود دارد – زیتون شکم پر، زیتون رسیده سیاه، زیتون سبز اسپانیایی، زیتون ملکه و زیتون طبیعی و چاشنی شده.
گنجاندن مرغوبیت زیتون در رژیم غذایی بسیار ساده است. می توانید به سادگی غذای خود را با استفاده از روغن زیتون (فرا بکر) بپزید. یا زیتون را به غذای خود اضافه کنید (مثل سالاد عصرانه یا میان وعده).
تقریبا 90 درصد از زیتون های کشت شده برای تولید روغن استفاده می شود و تنها 10 درصد آن برای مصرف کامل در دسترس است.
علاوه بر این، شما نمی توانید به سادگی یک زیتون را از شاخه جدا کرده و بخورید، زیرا قبل از اینکه برای مصرف مناسب باشد باید با آب نمک فرآوری شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.