می توان گفت که رب انار اروم آدا تقریباً یک آب غلیظ با ادویه است. در حالت ایده آل، حاوی مواد نگهدارنده یا افزودنی نیست. از نظر خارجی، این یک مایع گارنت چسبناک است که از انار به دست می آید که با ادویه ها برای مدت طولانی تبخیر می شود. از آن به عنوان چاشنی گوشت یا ماهی و همچنین به عنوان ماریناد یا افزودنی به سالادهای عجیب و غریب، دسرها، بستنی استفاده می شود.
انار بهترین تامین کننده آهن در بدن انسان است. رب انار برای خانم ها بسیار مفید است، زیرا هر ماه مقدار زیادی آهن از دست می دهند که می تواند منجر به افت هموگلوبین شود. خانم هایی که قصد بارداری دارند باید رعایت شود. برای مردان، رب همچنین به حمایت از عملکردهای حیاتی کمک می کند.
با آب انار، گوشت خیلی بهتر جذب می شود. طعم ترش و شیرین رب به ظروف لذیذ می بخشد، طعم های اضافی را باز می کند. علاوه بر این، رنگ روشن جالبی دارد. نماینده معمولی رب های انار، نشارب آذربایجانی معروف است.
رب انار تهیه غذا
برای تهیه رب در منزل فقط به یک عدد انار و مقداری ادویه نیاز دارید. آبکش یا آبکش تهیه کنید تا بتوانید به راحتی دانه ها را از هسته جدا کنید. رب را در یک قابلمه لعابی بجوشانید تا اکسید نشود. نکته مهم: دانه ها را فشار داده و آب آن را فقط با قاشق چوبی بهتر مخلوط کنید.
رب انار آذربایجان
این ساده ترین راه است، اما، با این وجود، بسیار خوشمزه است. «نشاراب» در زبان آذربایجانی شبیه شراب انار است. می توانید رب را در حجم زیاد تهیه کنید، البته توصیه می شود آن را بیش از 10 روز در یخچال نگهداری نکنید.
مواد لازم: برای 1 کیلوگرم رب به 3 کیلوگرم دانه انار نیاز دارید. ادویه جات ترشی جات – به مزه. می توانید کمی سیر آسیاب شده، چند دانه گشنیز، ریحان خشک اضافه کنید.
روش تهیه
دانه ها را در قابلمه بریزید و مانند مربای معمولی بجوشانید. با پرس چوبی فشار می دهیم تا پوره شود، قاشق هم تداخل می کنیم. روش را ادامه می دهیم تا استخوان ها سفید شوند. باقی مانده را از طریق یک الک یا صافی معمولی مالش دهید.
آب به دست آمده را در تابه هم زده و می جوشانند تا حدود دو برابر کوچکتر شود. این باید قوام باشد، مانند خامه ترش. به این صورت علامت بزنید: مقدار کمی سرد روی قاشق. حدود 20-25 دقیقه طول می کشد تا آب میوه بجوشد، سپس آن را صاف کرده و در بطری های شیشه ای بریزید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.