از آنجایی که 100 گرم میوه جات خشک حدود 600 کالری به ارمغان می آورد، بخش معقول آن نباید از 20 گرم در روز تجاوز کند، در غیر این صورت “عوارض جانبی” از فواید آن بیشتر خواهد شد. اما ما به طور مفصل خواص هر میوه را می بینیم:
فندق: از غنیترین میوههای ویتامین E است. همچنین حاوی فیتواسترولها، مواد مفید برای پیشگیری از بیماریهای قلبی و گردش خون است. آنها حاوی چربی های خوبی هستند که می توانند سطح کلسترول LDL را کاهش دهند. آنها دارای منیزیم خوبی هستند، ماده معدنی که سطح کلسیم را در ماهیچه ها تنظیم می کند.
گردو: سرشار از ویتامین E، اسیدهای چرب امگا 3، امگا 6 و منیزیم، قابض، مقوی، التیام بخش، ضد التهاب، ضدعفونی کننده انگل های روده است و قادر به تنظیم سطح قند خون و کاهش خطر ابتلا به تصلب شرایین و بیماری های قلبی عروقی است.
بادام: حاوی پروتئین، اسیدهای چرب تک غیراشباع، ویتامین ها (به ویژه B2 و E) و املاح معدنی متعدد (منگنز، منیزیم، کلسیم، مس، فسفر) است، بنابراین ضد اضطراب، بهبود خلق و خو، کمک به روده (یبوست) و تمرکز.
پسته: سرشار از ویتامین های A و B، پروتئین، امگا 6 و مواد معدنی است که در برابر آرتریت، دیابت و بیماری های پوستی مفید است.
بادام زمینی: دارای مقدار زیادی آرژنین (ضروری برای رشد)، نمک های معدنی و منبع خوبی از پلی فنول ها (رزوراترول)، موادی با قدرت آنتی اکسیدانی بالا است.
آجیل کاج: پروتئین، فیبر، پروویتامین A، ویتامین E، آهن، کلسیم، منیزیم و نشاسته را تامین می کند و برای کسانی که از خستگی مزمن و ضعف رنج می برند توصیه می شود. همچنین برای تقویت انرژی ذهنی بسیار مفید است.
بادام هندی: حاوی درصد بالایی از چربی های تک غیراشباع، اسید فولیک، ویتامین های B1 و B2، سلنیوم و استرول های گیاهی است، ضد افسردگی است و با کلسترول بد مقابله می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.