در میان مردم آلو بخارا یا برقانی بسیار محبوب است زیرا خواص زیادی برای سلامتی دارد.
آلو ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند که برای کاهش التهاب و محافظت از سلول های شما در برابر آسیب رادیکال های آزاد مفید هستند. آنها به خصوص سرشار از آنتی اکسیدان های پلی فنل هستند که اثرات مثبتی بر سلامت استخوان دارند و ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی و دیابت کمک کنند.
در واقع، برخی مطالعات نشان داده اند که آلو بیش از دو برابر سایر میوه های محبوب مانند شلیل و هلو حاوی آنتی اکسیدان های پلی فنل است. بسیاری از مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نشان دادهاند که پلیفنولهای موجود در آلو و آلو دارای اثرات ضد التهابی قوی و همچنین توانایی جلوگیری از آسیب به سلولها هستند که اغلب منجر به بیماری میشوند.
در یک مطالعه آزمایشگاهی، پلی فنول از آنتی اکسیدان هستند، وجود در آلو به طور قابل توجهی نشانگرهای التهابی مرتبط با بیماری های مفصلی و ریوی را کاهش داد. به نظر می رسد آنتوسیانین ها، نوع خاصی از پلی فنول، فعال ترین آنتی اکسیدان موجود در آلو ها هستند. آنها ممکن است اثرات سلامتی قدرتمندی داشته باشند، از جمله کاهش خطر بیماری قلبی و سرطان.
آنها ممکن است به کاهش قند خون شما کمک کنند، آلو دارای خواصی است که ممکن است به کنترل قند خون کمک کند. آلو علیرغم داشتن کربوهیدرات نسبتاً بالا، به نظر نمیرسد که پس از مصرف، باعث افزایش قابل توجهی در سطح قند خون شوند.
این به پتانسیل آنها برای افزایش سطح آدیپونکتین، هورمونی که در تنظیم قند خون نقش دارد نسبت داده می شود. آلو ممکن است سلامت استخوان را تقویت کند، آلو ممکن است برای بهبود سلامت استخوان مفید باشد.
برخی از مطالعات مصرف آلو را با کاهش خطر بیماری های استخوانی ناتوان کننده مانند پوکی استخوان و استئوپنی مرتبط می دانند که با تراکم استخوان پایین مشخص می شوند.
نشان داده شده است که آلو نه تنها از از دست دادن استخوان جلوگیری می کند، بلکه ممکن است این پتانسیل را داشته باشد که از دست دادن استخوان را که قبلاً رخ داده است، معکوس کند.
هنوز مشخص نیست که چرا آلو خشک به نظر می رسد این اثرات مثبت بر سلامت استخوان را دارد. با این حال، تصور میشود که محتوای آنتیاکسیدانها و توانایی آنها در کاهش التهاب نقش داشته باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.